Over ons

Lees hier meer over onze historie en over ons

Het bedrijf Wood Legacy is ontstaan in 2019. Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken van massief hout, maatwerk (helemaal naar uw wens) en gerecycled hout. Wij willen graag een statement maken met het recyclen van gebruikt hout. De producten die wij produceren zijn daarom duurzaam, van hoge kwaliteit, uniek en bovenal goed voor het milieuZo maken wij geen gebruik van bedrijfsafvalcontainers om zo bewust mogelijk om te gaan met de materialen die wij gebruiken voor het maken van meubilair. Komt het wel voor dat wij na een project resthout over houden? Dan gebruiken wij dat weer voor een ander artikel. Zo proberen wij onze ecologische voetafdruk in de samenleving zo effectief mogelijk te verkleinen. 

Over ons
over ons

De naam en het logo van het bedrijf zijn zorgvuldig gekozen. Vanuit een persoonlijke ervaring en vanuit de bovenstaande filosofie proberen wij een Legacy achter te laten. Wij staan voor hoogwaardige producten, hoge kwaliteit, passie en bovenal betrokken en zorgvuldig klantcontact. Vanuit het oplossingsgericht denken putten wij een grote kracht waardoor alles mogelijk wordt!  

Deze benadering heeft er voor gezorgd dat wij in 2021, na 1 jaar te hebben bestaan, al fors hebben moeten uitbreiden. De vloeroppervlakte en machinepark zijn verdubbeld! We hebben nu beschikking over een prachtige ontvangstruimte, showroom en werkplaats van ruim 100 vierkante meter waarin we alle items goed tot hun recht kunnen laten komen.  

Wij zijn een erkend leerbedrijf

leerbedrijf

Ben jij op zoek naar een uitdagen en creatieve stage in de houtbewerking, administratie of marketing? Zoek niet verder, dan zijn wij het geschikte bedrijf voor jou! Wie is Wood Legacy? Wood Legacy is een jong bedrijf opgericht in 2019. Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken van massief hout, maatwerk meubelen en gerecycled hout.

 

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste creatieve studenten die graag hun steentje willen bijdragen aan het ontwikkelen van unieke, duurzame houten producten. Dit kan zowel in de werkplaats als houtbewerker. Je kan ook jouw ei kwijt op kantoor in de ontwerpfase, e-commerce, marketing, communicatie of administratie.

 

Wood Legacy biedt een ongedwongen, vrije en prettige werkomgeving waar jij alle mogelijkheden hebt om jezelf te ontwikkelen.

 

Ben jij enthousiast? Stuur ons gerust een e-mail via info@wood-legacy.nl of waag eens een vrijblijvend gesprek via telefoon via 0653191171.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden, bel of maak een afspraak op het contactformulier. Samen maken we uw woon wensen mogelijk! Graag nodigen wij u eventueel ook uit voor een drankje aan onze unieke handgemaakte bar om uw specifieke wensen met ons door te kunnen nemen. Wij zitten in het prachtige historische pand ‘de fabriek’ in Donkerbroek. Zien wij u snel voor een kopje koffie? 

X