Bartafel steigerhout

De levertijd is 8 weken.

De bartafel en krukken zijn vervaardigd van steigerhout.

Afmetingen bartafel: 112 x 90 x 210 cm.

Wordt inclusief 6 barkrukken geleverd (kussens optioneel).

Deze stoere bartafel staat prachtig in jouw tuin! Er kunnen 6 barkrukken onder de tafel staan. Het is ook mogelijk om te kiezen voor skai leren kussen op de barkrukken. Heb jij specifieke wensen betreft de afwerking of afmetingen van de bartafel? Maatwerk is altijd mogelijk. Stuur een bericht via info@wood-legacy.nl.

Bijzettafel duo M

Levertijd is 3 weken.

Diameter is 60 cm. Hoogte exclusief poten is 30 cm. De poten zijn naar gewenste hoogte te bestellen.

Vervaardigd van gerecycled hout en hairpin poten.

Deze unieke bijzettafel duo is echt een eyecatcher in elk interieur! Deze tafel is volledig vervaardigd van gerecycled hout. Elke tafel is daardoor uniek in zijn uitstraling. Maak een statement met deze milieubewuste stoere tafel. Elke tafel is voorzien van hairpin poten. Vervaardigd van gerecycled hout en zwart metaal. De hairpin poten zijn naar gewenste hoogte te bestellen. Maatwerk is altijd mogelijk. Stuur een bericht via info@wood-legacy.nl.

Buitenkeuken

De levertijd is 8 weken.

De buitenkeuken is voorzien van verschillende elektrische aansluitingen. Van alle gemakken voorzien.

Stuur gerust een e-mail naar info@wood-legacy.nl voor meer informatie en mogelijkheden.

Deze hoogwaardige buitenkeuken is van alle gemakken voorzien. De prijs van deze buitenkeuken is gebaseerd op de afwerking zoals is afgebeeld. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ben jij geintresseerd in een buitenkeuken op maat? Stuur gerust een e-mail naar info@wood-legacy.nl voor meer informatie en mogelijkheden.

Eettafel Matrix

Levertijd is 6 weken

Vervaardigd van eikenhout en staal. (exclusief stoelen)

Afmetingen tafelblad: 220 x 110 x 4,5 cm.

Deze ovalen tafel Matrix is een echte eyecatcher in jouw interieur! Het blad is volledig handgemaakt met een gepoedercoate matrixpoot. De kleur van het blad kan volledig gemaakt worden naar jouw eigen smaak. De prijs is gebaseerd op de tafel afgebeeld op de foto’s. Wil jij andere afmetingen of specificaties? Maatwerk is mogelijk! Stuur dan een bericht naar info@wood-legacy.nl.

Kabelhaspelklok L

De levertijd is 3 weken.

De diameter van de klok is 97 cm en is 12 kg zwaar.

De klok wordt inclusief uurwerk, 1 AA-batterij en montagemateriaal geleverd.

Deze unieke kabelhaspelklok is echt een eyecatcher aan elke muur! De unieke robuuste look zorgt voor een stoere vibe in jouw woonkamer. De klok is volledig gemaakt van een kabelhaspel. Elke klok is uniek met een eigen uitstraling.

Kabelhaspelklok M

De levertijd is 3 weken.

De diameter van de klok is 72 cm en is 7,7 kg zwaar.

De klok wordt inclusief uurwerk, 1 AA-batterij en montagemateriaal geleverd.

Deze unieke kabelhaspelklok is echt een eyecatcher aan elke muur! De unieke robuuste look zorgt voor een stoere vibe in jouw woonkamer. De klok is volledig gemaakt van een kabelhaspel. Elke klok is uniek met een eigen uitstraling.

Kabelhaspelklok XL

De levertijd van dit product is 3 weken.

De diameter van de klok is 115 cm en is 18 kg zwaar.

De klok wordt inclusief uurwerk, 1 AA-batterij en montagemateriaal geleverd.

Deze unieke kabelhaspelklok is echt een eyecatcher aan elke muur! De unieke robuuste look zorgt voor een stoere vibe in jouw woonkamer. De klok is volledig gemaakt van een kabelhaspel. Elke klok is uniek met een eigen uitstraling.

Kinderbureau legergroen

Afmetingen bureau: 75 x 60 x 100-120 cm.

Het bureau is vervaardigd van MDF hout, skaileer en stalen hairpin poten.

Levertijd: 6 weken

Dit stoere kinderbureau staat echt prachtig in iedere kinderkamer! De legergroene kleurstelling zorgt voor een unieke en eigentijdse look. De deurtjes en het ladefront zijn bekleed met skaileer. De kleuren zijn helemaal zelf te bepalen en in overleg is alles mogelijk.

Opbergbox L

De levertijd is 3 weken.

Afmetingen opbergbox inclusief deksel: 70 x 40 x 42 cm.
De deksel is vervaardigd van skai leer met daaronder polyether schuimrubber.

Exclusief print:

Deze unieke stoere opbergbox is voorzien van een prachtige skai leren deksel. De box is ideaal te gebruiken als speelgoedbox voor jouw kindje. Dit item is namelijk kind- en diervriendelijk en minder slijtage gevoelig. De opbergbox is ook te gebruiken als extra zitplek in jouw woonkamer!

Inclusief print:

Deze stoere opbergbox is voorzien van een prachtige skai leren deksel met unieke print. Het is mogelijk om te kiezen uit de verschillende prints. Wil jij echt iets unieks? Dan kan ook een zelfbedachte print of de naam van een geliefde op de box worden gezet. De opbergbox is ideaal te gebruiken als speelgoedbox voor jouw kindje. De box is namelijk kind- en diervriendelijk en minder slijtage gevoelig. De opbergbox is ook te gebruiken als extra zitplek in jouw woonkamer!